Sjors Leeuwarden

Achter de Hoven 2
8933AJ Leeuwarden

Hulp nodig?
Telefoon: 058 289 5365

Hoofdcontent

Disclaimer

Aanbod en aanbieders
Sjors Leeuwarden is een kennismakingsaanbod voor kinderen in Leeuwarden, op het gebied van Kunst en cultuur en sport. Kunstkade coördineert.

SJORS Leeuwarden biedt geen garantie of aanspraak op juistheid, volledigheid, geschiktheid, deugdelijkheid en kwaliteit t.a.v. het aanbod. Wanneer u of uw kind zich aanmeldt voor een cursus, dan is de aanbieder verantwoordelijk voor de kwaliteit, de inhoud, de ruimte enzovoort. U kunt zelf de aanbieder aanspreken wanneer u hierover klachten heeft. Kunstkade coördineert, maar heeft geen verantwoordelijkheid voor de aanbieder. Het aanbod kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

SJORS Leeuwarden is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Informatie en prijzen zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaardt SJORS Leeuwarden geen aansprakelijkheid. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie op prijs.

Website
SJORS Leeuwarden streeft ernaar alle mogelijke gebruikers een onbelemmerde toegang tot de site te bieden. SJORS Leeuwarden is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

 SJORS Leeuwarden mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. SJORS Leeuwarden is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Klachten
Klachten… bij wie kunt u terecht? Waar mensen werken gaat wel eens iets fout. Voor u als aanbieder of afnemer kan dat aanleiding zijn om een klacht in te dienen. SJORS Leeuwarden hoort graag of iets beter of anders kan, mail info@kunstkade.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.